Индивидуальная консультация
Платная консультация гораздо быстрее и эффективнее
Бесплатная онлайн консультация
Задайте Ваш вопрос и получайте ответы юристов




 
Украина

Иностранец в Украине

15.02.2014 18:14

Доброго времени суток. Я встречаюсь с девушкой из другой страны (молдавия) можно ли и как остаться ей в украине максимально долго без росписи. Подскажите пожалуйста (собираемся расписаться, но пока есть с этим небольшие проблемы). Спасибо заранее



Комментарии автора вопроса

15.02.2014 20:14
извините за наглость) а если вид на жительство то это как будет проходить? можно ли будет ей со мной жить а не там где власти решат? от услуг гос-ва по поиску работы и обеспечением жилья можно отказаться если нам будет где жить? спс



Ответы юристов

0
фото
Off-line Панченко Валерий
юрист
Луганск
ответил 15.02.2014 20:26
ответ исправлен 15.02.2014 20:29

Именно с Вами, это одно из условий, власти не при чём.

Сначалы документы для получения разрешения на иммиграцию:

  • Заява ;
  • Три фотокартки;
  • Копія документа що посвідчує особу;
  • Документ про місце проживання особи;
  • Відомості про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб (якщо особа, яка подає заяву, перебуває у шлюбі);
  • Документ про те, що особа не є хворою на хронічний алкоголізм, токсикоманію, наркоманією або інфекційні захворювання, перелік яких визначено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я;
  • Довідка, видана компетентним органом держави попереднього проживання або її дипломатичною установою в Україні про відсутність судимості;


Дозвіл на імміграцію поза квотою імміграції надається: одному з подружжя, якщо другий з подружжя, з яким він перебуває у шлюбі понад два роки, є громадянином України, дітям і батькам громадян України.

После получения разрешения на иммиграцию подаёте документы на ПМЖ:

  •  заяву;
  • паспортний документ та копії сторінок паспорта з особистими даними;
  • переклад українською мовою сторінки паспортного документа іноземця з особистими даними, засвідчений у встановленому законодавством порядку;
  • клопотання (подання) приймаючої сторони із зобов’язанням повідомити територіальний орган чи підрозділ ДМС України за місцем оформлення посвідки та територіальний орган Державної служби зайнятості  про дострокове розірвання чи припинення трудового договору (контракту) з таким іноземцем або особою без громадянства;
  • поліс медичного страхування, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України;
  • квитанцію про сплату державного мита або документ, який підтверджує наявність пільг щодо його сплати;
  • чотири фотокартки іноземця та особи без громадянства розміром 3,5 х 4,5 сантиметра на матовому папері (допускається подання фотографій в головних уборах, що не приховують овалу обличчя особи, громадянами, релігійні переконання яких не дозволяють з’являтися перед сторонніми особами без головних уборів, за умови, якщо в їхніх паспортних документах вони зображені в головних уборах);



0
фото
Off-line Панченко Валерий
юрист
Луганск
ответил 15.02.2014 19:43

Регистация брака не даёт никаких дополнительных прав.

90 дней по миграционной карточке, с продлением по уважительной причине до 180 дней в Государственной миграционной службе.

Документы для продления:

  • паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (після пред’явлення повертається), копію його сторінок з особистими даними, візою (за наявності) і відміткою про реєстрацію та/або копію імміграційної картки (за наявності);
  • переклад українською мовою сторінок паспортного документа іноземця або документа, що посвідчує особу без громадянства, з особистими даними, засвідчений в установленому законодавством порядку;
  • паспортний документ фізичної особи, що є приймаючою стороною (після пред’явлення повертається), та копію його сторінок з особистими даними;
  • документ, що підтверджує наявність фінансового забезпечення для покриття витрат, пов’язаних з перебуванням іноземця та особи без громадянства на території України, чи гарантійний лист приймаючої сторони про взяття на себе зобов’язань із сплати всіх витрат, пов’язаних з перебуванням іноземця та особи без громадянства на території України та їх виїздом з України;
  • документ про право власності або свідоцтво про державну реєстрацію права власності на житло, яке надається іноземцеві та особі без громадянства для перебування (після пред’явлення повертається), та його копію, а у разі, коли житло не належить приймаючій стороні, - письмову згоду власника (співвласника) такого житла. Якщо житло перебуває в державній або комунальній власності, замість документа про право власності подається видана організацією, яка здійснює експлуатацію житлового будинку, довідка про всіх повнолітніх осіб, місце проживання яких зареєстровано у такому житлі, та їх письмова згода на перебування іноземця та особи без громадянства;
  • чотири фотокартки іноземця та особи без громадянства розміром 3,5 х 4,5 сантиметра;
  • квитанція про сплату державного мита за продовження строку перебування або документ, який підтверджує наявність пільг щодо сплати
  • Заяви про продовження строку перебування на території України подаються іноземцями та особами без громадянства та приймаючою стороною не раніше ніж за десять та не пізніше ніж за три робочі дні до закінчення такого строку.

Заяви про продовження строку перебування на території України подаються іноземцями та особами без громадянства та приймаючою стороною не раніше ніж за десять та не пізніше ніж за три робочі дні до закінчення такого строку.


0
фото
Off-line Компаньон Юридическая фирма
юридическая компания
Харьков
ответил 15.02.2014 18:43

Доброго дня.

Навіть якщо ви і зареєструєте шлюб це не змінить ситуації з вїздом та часом перебування в України громадянки іншої країни. Лише шляхом отримання громадянства або виду на проживання.

З повагою Гудименко Юлія.


0
фото
Off-line Констант Дмитрий
юридическая компания
Кривой Рог
ответил 15.02.2014 18:22

Здравствуйте!  

Только путем оформления вида на жительство на постоянное проживание.

Необходимые документы :

заявление; 

Паспортный документ иностранца или документ , удостоверяющий лицо без гражданства (после предъявления возвращается ) , и его копия; 

Перевод на украинский язык страницы паспортного документа иностранца или документ , удостоверяющий личность без гражданства , с личными данными , заверенный в установленном порядке ;

 Копия решения о предоставлении разрешения на иммиграцию ; 

Квитанцию ​​об уплате государственной пошлины или документ , подтверждающий наличие льгот по его уплате ;

 Квитанцию ​​об уплате услуги ; 

Четыре фотографии иностранца и лица без гражданства 3,5 Х4 , 5 сантиметра ( на матовой бумаге ) ; 

Копия выданной налоговым органом справки о присвоении идентификационного номера ( при наличии) ;

С уважением



закрыть

Узнать стоимость услуги юриста

Поделись этим вопросом с друзьями:

Каталог документов

В данной категории пока нет документов для покупки

Категории вопросов





 

Телефон для связи

+38 (067) 2097711
 


Wayforpay Visa MC Privat24
2011 - 2016    Freelawyer.ua - Все права защищены
Для быстрого входа или регистрации используйте соцсети

Я юрист
Я клиент
Да, Я принимаю условия Пользовательского соглашения
Я хочу получать уведомления сайта
Уже зарегистрированы?